Toegewijd aan schoonmaakwerk: Commit

Een transparant en helder overzicht met alle werkzaamheden en afspraken. Dat is de basis van onze samenwerking. Met zo’n werkprogramma voor de schoonmaak voorkomen we misverstanden en weten we zeker dat alles gedaan wordt wat afgesproken is.
Dit werkprogramma stellen we in goed overleg samen. Uw wensen zijn natuurlijk leidend, maar u profiteert van onze jarenlange ervaring. Zo weten we van beide kanten wat de verwachtingen zijn en de beloftes.

Werkbezoeken houden het niveau hoog

Zeker in het begin van de samenwerking komen we geregeld langs om te controleren of het plan nog aanpassing behoeft en of alles zo schoon is als u verwacht. Maar ook na de start zult u ons geregeld zien omdat we de vinger aan de pols houden. U kunt erop rekenen dat onze medewerkers het werkprogramma niet alleen correct volgen, maar ook met inzicht werken. Wilt u iets aanpassen? Geen probleem. U belt of mailt en we kijken direct hoe we uw wens kunnen uitvoeren.

Schoonmaakwerk is mensenwerk

Wie van onze mensen past het best bij uw organisatie? Daar besteden we veel aandacht aan. De meesten van onze medewerkers werken al jaren voor ons – we kennen ze door en door. Ze zijn goed opgeleid en in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Toch kan het weleens gebeuren dat iets niet loopt zoals u verwacht, schoonmaakwerk blijft mensenwerk. Ga met ons in gesprek en we lossen het snel en correct op. Ook daaraan committeren we ons.

Iso-gecertificeerd: uw garantie voor kwaliteit

Commit werkt volgens het kwaliteitssysteem ISO 9001:2015. Deze ISO-certificering wil zeggen dat een organisatie in staat is te voldoen aan de eisen van de klant. Prettig voor u om te weten!

w

Maak vrijblijvend kennis met Commit

Of lees eerst meer over wat klanten over ons zeggen.