Schoonmaak voor gezondheidscentra:
hygiëne op het hoogste niveau

Als schoonmaak érgens van belang is, dan is dat in de gezondheidszorg en bij praktijken voor (para)medische zorg. Het werk kan alleen gedaan worden in een verantwoord schone omgeving. Zowel de zorgverlener als de patiënt of cliënt kunnen daarop vertrouwen als Commit zich hieraan committeert. Verandert de agenda? Een belletje volstaat om een en ander snel aan te passen.

Ervaring spreekt!

Commit heeft ruime ervaring met het schoonmaken van gezondheidscentra, praktijkruimtes, behandelruimtes en wachtruimtes. In gezondheidscentra, praktijken voor fysiotherapie, apotheken of andere (para)medische zorginstellingen. De werkprogramma’s zijn erop toegespitst en we gebruiken de modernste materialen van de hoogste kwaliteit. We denken graag met u mee over de meest efficiënte en effectieve aanpak.

U bepaalt

Uw praktijk moet elke dag klaar zijn om patiënten, cliënten, begeleiders en bezoekers veilig te ontvangen. Omdat geen twee praktijken hetzelfde zijn, ontvangt u een gedetailleerd werkprogramma op maat. Daarin ziet u exact wat de afspraken zijn, wanneer periodieke extra schoonmaakhandelingen plaatsvinden en hoe de controles op de schoonmaak verlopen. In overleg bepalen we de meest geschikte tijden om het werk uit te voeren.

w

Maak vrijblijvend kennis met Commit

Lees eerst meer over onze werkwijze en wat klanten over ons zeggen.