VVE’s vertrouwen op de schoonmaak van Commit

Schoonmaken voor VVE’s is een vak apart. In feite zijn er in een appartementencomplex net zo veel kwaliteitscontroleurs als bewoners. Daar hebben we geen enkel probleem mee. We weten wat die bewoners belangrijk vinden in de schoonmaak. Dat is niet alleen de kwaliteit van het werk, maar ook: betrouwbaarheid, vaste gezichten en correcte communicatie.

Een helder schoonmaakprogramma

Met VVE’s die de schoonmaak aan ons toevertrouwen maken we een uitgekiend schoonmaakprogramma. Daarmee is voor iedereen duidelijk wat wanneer aan bod komt: de entrees, de brievenbussen en belborden, de trappenhuizen, bergingsgangen en de lift. We verwijderen zwerfvuil, onderhouden de vloeren en zorgen voor de glasbewassing.

Uw bewoners voelen zich thuis

Bewoners van een appartement willen zich direct bij de entree thuis voelen. Dat is dan ook waar we op uit zijn. Omdat elke keer dezelfde schoonmakers over de vloer komen, weten ze welke plekken extra aandacht nodig hebben. Ze kennen de bewoners en houden rekening met hen. Heel geregeld komt bovendien ons management langs om te controleren of alles nog op het gewenste niveau wordt schoongemaakt. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

w

Maak vrijblijvend kennis met Commit

Lees eerst meer over onze werkwijze en wat klanten over ons zeggen.