Onze referenties

‘Ze denken met ons mee’ »

Schoonmaak kantoor

InnoFaith beauty sciences in Eindhoven levert analyseapparatuur voor bijvoorbeeld schoonheidssalons. Het kantoor en het bescheiden magazijn worden drie keer in de week schoongemaakt door Commit. Personeels- en officemanager Conny Kuijt roemt de samenwerking. “Toen we op zoek gingen naar een nieuw schoonmaakbedrijf bleek Commit om de hoek te zitten en het klikte meteen.”

De vaste schoonmaakster hoort gevoelsmatig inmiddels bij de collega’s. “Met deze dame loopt alles zo soepel! Ze is flexibel in haar aanpak en sluit aan bij de sfeer op kantoor. Ze is bijvoorbeeld niet op haar mondje gevallen, en dat vinden we alleen maar leuk. Het belangrijkste is:  afspraken worden nagekomen. En sterker nog: Commit denkt met ons mee! Zo krijgen we een belletje om ons eraan te herinneren dat het tijd is voor de glasbewassing.”

De communicatie van Commit is een van de sterke punten voor Conny. “In het begin was er wat pech met verloop, maar dat werd altijd duidelijk aangekondigd en het werk werd probleemloos overgedragen. Ik voel echt een klik met dit bedrijf en ik hoop dan ook dat de samenwerking zo mag blijven.”

´Ze komen afspraken na en er zit geen poespas bij’ »

Schoonmaak gezondheidscentrum

Sinds 2013 werkt Commit voor SGE Gezondheidscentrum Strijp. Vijf dagen in de week maken we op deze locatie schoon en om de drie maanden verzorgen we de glasbewassing. Robert Hazenberg is de verantwoordelijke clustermanager. “Commit is een betrouwbare partij. Ze komen afspraken na en er zit geen poespas bij. What you see is what you get, dat vind ik erg prettig.”

Wat Robert ook bevalt, is dat klachten goed worden opgepakt. “Dat heb ik echt wel eens anders meegemaakt bij andere schoonmaakbedrijven.” Er kan altijd wel iets misgaan, maar dat is geen probleem als de opvolging snel en correct is. En zo gaat het bij Commit.”

Sowieso verloopt de communicatie heel prettig, vindt de manager. “Ze nemen geregeld even contact met mij op en als ik bel met de rayonmedewerker komen ze meteen in actie. Ik beveel ze daarom ook graag aan. Met Commit kun je met een gerust hart in zee gaan.”

´Ik ben vooral erg te spreken over de communicatie’ »

Dagelijkse schoonmaak basisschool

Toen basisschooldirecteur Marieke Loeffen in 2016 aan de slag ging bij Basisschool Wethouder van Eupen was ze niet tevreden over de schoonmaak. Die was niet van het niveau dat ze gewend was vanuit haar vorige werkkring. Op die school werkte ze met Commit en dus hoefde ze niet lang na te denken over wie ze hier graag wilde inzetten. “Ik ben vooral erg te spreken over de communicatie,” vertelt de directeur. “Die korte lijntjes zijn bijzonder prettig.”

Op een school met 300 kinderen is elke dag een hoop schoon te maken. “Je kunt kleuters nog zo vaak vertellen dat ze netjes op de bril moeten zitten, maar halverwege zijn ze toch weer afgeleid. Als schoonmaakbedrijf moet je daar tegen kunnen: je hebt maar kort eer van je werk. Je merkt aan Commit dat ze daar bekend mee zijn. Ik hoef nooit iets uit te leggen.”

‘Het schoonmaken gebeurt zeer naar wens’ »

Schoonmaak voor VVE

De gemeenschappelijke ruimtes van VVE Mignot de Blockplein worden al jaren schoongehouden door Commit. De bewoners van de honderd appartementen zijn dik tevreden over de dienstverlening. “Het zijn heel wat meters, maar het schoonmaken gebeurt zeer naar wens”, vertelt de voorzitter van de VVE, Willem van Erp. “En over de prijs-kwaliteitverhouding zijn we ook goed te spreken.”

Elke dag komt een vaste Commit-medewerkster langs om een van de zeven lifttorens onder handen te nemen. “We kennen deze mevrouw goed, ze hoort als het ware bij de inboedel! Dat is prettig voor de bewoners, een vast gezicht.”

Ook over de communicatie is de voorzitter enthousiast. “Soms moet je even bellen, zoals onlangs toen een zwerver in een trappenhuis wat achtergelaten had. Nou, dat was geen probleem, zoiets wordt snel opgelost.”

w

Maak vrijblijvend kennis met Commit

Lees eerst meer over onze werkwijze.