Werken bij Commit – voor schoonmakers met inzicht

Commit is altijd op zoek naar schoonmakers met inzicht. Dat wil zeggen: mensen die zien wat er gedaan moet worden. Doeners die graag goed schoon willen maken. We zoeken mensen die zich voor langere tijd aan ons willen verbinden. Want we geloven in goed samenwerken en vertrouwen over en weer. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, instellingen in de gezondheidszorg, scholen en VVE’s.

Wat heeft Commit je te bieden?

De meeste mensen die bij ons werken, blijven jarenlang bij ons. Dat zegt wel iets! We maken met iedereen duidelijke afspraken. Je weet daardoor precies wat je moet doen en wanneer.

Heb je een vraag? Dan kun je altijd bij ons terecht. Bij Commit zijn de lijnen kort! We bezoeken onze projecten regelmatig om te kijken hoe alles loopt. Ook zo houden we contact.

Je krijgt salaris volgens de cao voor schoonmakers. We staan erom bekend dat we snel en correct uitbetalen.

Als schoonmaker bij Commit werk je zelfstandig of in een klein team op een of meer vaste projecten.

Wat vragen we van jou?

Het belangrijkste is dat je betrouwbaar bent. We moeten op je kunnen rekenen en onze opdrachtgevers ook. Geen ervaring is geen probleem: je krijgt een opleiding op de werkplek.

Je spreekt redelijk tot goed Nederlands, je bent netjes en sociaal. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf!

Je kunt overweg met een schoonmaakschema. Maar: als je iets tegenkomt dat schoongemaakt moet worden, dan doe je dat natuurlijk. Ook al staat het niet op je schema.

Je hebt vaste werktijden. Toch vinden we het prettig als je je flexibel opstelt. Soms zijn er bijzondere activiteiten bij onze klanten en dan moeten we een beetje kunnen schuiven.

Vacatures bij Commit

Wij zoeken mensen van alle leeftijden ook 50+ of 60+ die graag wat extra salaris willen in deze dure tijd. Dit zijn de vacatures waarvoor we actief mensen zoeken op dit moment. Staat jouw ideale baan er niet bij maar voldoe je aan alle eisen? Neem dan toch contact op. We maken graag kennis.

Is dit wat jij zoekt?

  • Schoonmaak(st)ers voor diverse projecten in Eindhoven van 10 tot 36 uur per week. Wij hebben mogelijkheden in de ochtend, middag en avonduren op scholen en kantoren.
  • Meewerkend voorwerkster voor projecten in Eindhoven tussen 15 tot 30 uur per week. Ben je in bezit van een rijbewijs en herken je jezelf in de termen  flexibele instelling, service gericht, prettige werksfeer, bel of mail dan voor een afspraak.
w

Interesse? Kom kennis maken!

Lijkt het je wat om bij Commit aan de slag te gaan? Kom dan kennismaken. Bel ons voor een afspraak op 040 – 256 8250 of laat je gegevens achter via de contactpagina.