Een schone school
met Commit

Schone klassen, heldere gangen, frisse toiletten. Het is een basisvoorwaarde voor goed onderwijs. Anders dan in het bedrijfsleven is geen week hetzelfde. Er zijn altijd wel speciale festiviteiten, ouderavonden of roosterwijzigingen. Commit kijkt daar niet van op: we houden rekening met uw (school)agenda. Sterker nog, we zijn niet anders gewend!

Goed overleg

Het onderwijsproces vraagt alles van uw aandacht. Als de schoonmaak soepel verloopt en goed geregeld is, dan hélpt dat. Korte lijnen bij vragen, snel schakelen bij onverwachte wijzigingen. We houden nauw contact en komen geregeld langs voor controlerondes. Daarnaast krijgt u op verzoek ook tips over de inrichting en hoe een ruimte gemakkelijker opgeruimd en schoon blijft.

Ervaring in schoonmaak én onderwijs

Commit werkt voor scholen van meerdere stichtingen. We doen uiteraard wat afgesproken is, maar we vertellen het u ook als er aandacht nodig is voor andere zaken, die buiten ons contract vallen. Kortom: we denken mee en we zorgen dat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Laat u overtuigen. We geven u met plezier de contactgegevens van referenties.

w

Maak vrijblijvend kennis met Commit

Lees eerst meer over onze werkwijze en wat klanten over ons zeggen.